RITKA AMETRIN ÉKSZERSZETT ÉKSZERDRÓTTAL!!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Gyönyörű ritka ametrin kőből készült ez az ékszerszett. A kövek mérete 10 mm. Az alkatrészek mind ezüstözöttek. A füli alapja is ezüstözött, de kérésre jelzett sterling ezüstre cserélem +300 ft-ért.
Ha még nem hallottál erről a kőről, akkor röviden elmondanám, hogy a kövek kövének is nevezik, hiszen minden betegség gyógyítója. Nagyon ritka és értékes!
Organza díszbatyuban kapod meg, benne leírással a kő tulajdonságairól.
 
Import ásványokból készítek minőségi ékszereket főképpen tibeti ezüst felhasználásával. Az ásványaim garantáltan valódiak, Hollandiából érkeznek és általában bányászati helyük Afrika, illetve Ázsia.
FIGYELEM! HA 5000 FT FELETTI ÉRTÉKBEN VÁSÁROLSZ, AJÁNDÉKOT KAPSZ, AMI MEDÁL VAGY FÜLBEVALÓ LEHET, ATTÓL FÜGGŐEN ÉPPEN MILYEN SZERELÉKEM VAN. AZ AJÁNDÉK IS MIND MINŐSÉGI KÖVEK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜL, AKÁR A TÖBBI TERMÉKEIM!!
SZMÉLYESÁTVÉTEL TEKINTETÉBEN RUGALMAS VAGYOK. MUNKANAPOKON EBÉDIDŐBEN BÁRMELY METRÓMEGÁLLÓBAN,
VAGY MUNKANAPOKON MUNKAIDŐBEN BÁRMIKOR kOSSUTH TÉRI metrómegállóban, ILLETVE A Lehel TÉRNÉL IRODÁBAN ÁTVEHETŐEK A TERMÉKEK
HA SZERETNÉD, POSTÁZOM A TERMÉKET 420 FT AJÁNLOTTAN PUFI BORÍTÉKBAN, HOGY NE SÉRÜLJÖN. KÜLÖN KÍVÁNSÁGRA POSTAKÉSZBORÍTÉKBAN IS FELADOM NEKED, DE AKKOR TE VÁLLALOD A SZÁLLÍTÁSBÓL EREDŐ FELELŐSSÉGET! A KÉPEN LÁTHATÓ ORGANZACSOMAGOLÁSBAN KAPOD MEG MINDEN ESETBEN, MINDEGY MILYEN ÉRTÉKBEN VÁSÁROLSZ!
 
 


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 15:45
. RITKA AMETRIN ÉKSZERSZETT ÉKSZERDRÓTTAL!!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Fontos